| Προβλημα στο choke του αερα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alex-Coupe
| Θέμα: Προβλημα στο choke του αερα Τρι Μαρ 29, 2011 1:11 pm | |
| Το Scoupe μου εχει προβλημα στο αυτοματο choke του αερα. Μαλλον χρειαζεται αντικατασταση. Μπορουμε να το φτιαξουμε ωστε να μην το παω σε συνεργειο? (Αν ειχαμε κ καποιες φωτογραφιες θα ηταν τελεια!) Thx! | |
|
| |
ScoupeGT Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Τρι Μαρ 29, 2011 5:48 pm | |
| Τι πρόβλημα παρουσιάζει? Το μονο που μπορείς να κάνεις όσον αφορα τη βαλβίδα ρελαντί είναι να την βγάλεις και με ένα σπρέυ καρμπυρατερ ή ηλεκτρικών επαφών να καθαρίσεις το εσωτερικό της από τη βρωμία που συσσωρεύται με τον καιρό. Εάν και μετά απο ένα καλό καθαρισμό συνεχίζει να έχει πρόβλημα τότε δυστυχώς πρέπει να την αντικαταστάσεις | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Τρι Μαρ 29, 2011 9:10 pm | |
| Το αυτοκινητο "ρεταρει" μου ειπανε λιγο. Αυτη η βαλβιδα που βρισκετε? Εχει τιποτα επαφες η καλωδια πανω της? Ειναι ευκολο να βαλουμε καποια φωτογραφια? | |
|
| |
ScoupeGT Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Τρι Μαρ 29, 2011 11:55 pm | |
| Αυτό είναι η βαλβίδα ρελαντί.(η φώτο είνα απο ένα LS τουρμπισμένο γι αυτό μη παραξενευτείς για τις διαφορές με το δικό σου) "Ρετάρισμα" σημαίνει αστοχία ανάφλεξης/καυσής και το καταλαβαίνεις με ένα "τρέμουλο" του κινητήρα σε κάποιες στροφές. Η βαλβίδα ρελαντί ρυθμίζει τις στροφές στο ρελαντί καθώς επίσης παρέχει επιπλέον αέρα στον κινητήρα υπο κάποιες συνθήκες. Τί ακριβώς κάνει το αυτοκίνητό σου γιατί δε κολλάνε πολύ αυτά που σου λένε....Εσύ τί καταλαβαίνεις σαν σύμπτωμα?????????? | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Τρι Απρ 05, 2011 5:04 pm | |
| Ευχαριστω για τη φωτο! Για ασταθεια στο ρελαντι μου ειπανε κιολας αλλα επειδη εχουν παει λιγο πισω τα πραγματα δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Οταν το δω θα σου πω. | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Πεμ Απρ 14, 2011 9:25 pm | |
| Λοιπον το πηρα το αυτοκινητο, τσεκαρα τη βαλβιδα του ρελαντι, την ψιλοκαθαρησα και δειχνει να δουλευει. Το μονο που με ανησυχει με αυτην ειναι οτι κανει λιγο θορυβο οταν ειναι γυρισμενος ο διακοπτης σαν να περναει ρευμα απο μεσα της, ενα συνεχομενο τζζζζ. Τελικα το αυτοκινητο ειναι το GT με 110.000 χμ αλλα του εχουν βγαλει τη τουρμπινα κ του εχουν αλλαξει κ την εισαγωγη με αυτη του ατμοσφαιρικου. Δεν ξερω ομως αν η συμπιεση ειναι κ αυτη του ατμοσφαιρικου ή του turbo. Παντως το αυτοκινητο δε δουλευει καθολου καλα. Εχει μια ασταθεια στο ρελαντι οπως ειπαμε, και αν πατησεις το γκαζι λιγο αποτομα μπερδευει πολυ ασχημα, βγαζει μαυρο καπνο κ κανει σκασιματα! Το προβλημα μου φαινεται παρομοιο με του φιλου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] στο topic Provlhma Me Hyundai S-Coupe92
Του εβαλα ενα μπουκαλακι καθαριστικο injection 125ml κ εδειξε μια βελτιωση γυρω στο 25% τωρα δε μπερδευει τοσο πολυ αλλα θελει δουλεια ακομα για να πουμε οτι δουλευει σωστα. | |
|
| |
ScoupeGT Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Κυρ Απρ 17, 2011 10:57 am | |
| Βαλε καμία φωτο απο τον κινητήρα..... | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Κυρ Απρ 17, 2011 12:06 pm | |
| | |
|
| |
ScoupeGT Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Κυρ Απρ 17, 2011 12:35 pm | |
| Xμμμμ......το κάλυμα του καπακιού είναι σίγουρα από gt.... | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Κυρ Απρ 17, 2011 2:24 pm | |
| Σε ποιο σημειο στο μπλοκ γραφει τον αριθμο κινητηρα? Ετσι για να του κανω ενα τσεκαρισμα με την αδεια... | |
|
| |
ScoupeGT Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Δευ Απρ 18, 2011 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Τετ Απρ 20, 2011 2:39 pm | |
| Βρηκα τον αριθμο κ τελικα το αυτοκινητο εχει αλλο κινητηρα. Η αδεια λεει #40773 και ο κινητηρας γραφει #43317. | |
|
| |
ScoupeGT Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Σαβ Μάης 21, 2011 8:28 am | |
| | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Κυρ Μάης 22, 2011 1:07 pm | |
| Οχι ακομα... Εχω ξεμεινει αλλα συντομα πιστευω θα το παω σε συνεργειο! | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Πεμ Μάης 26, 2011 1:02 am | |
| Δυστυχως το εργαλειο με "αφησε" αποψε... δε δουλευει ενας κυλινδρος Αυριο πρωι πρωι το παω στο συνεργειο για τσεκαρισμα! | |
|
| |
Alex-Coupe
| Θέμα: Απ: Προβλημα στο choke του αερα Σαβ Ιουν 11, 2011 12:28 pm | |
| Λοιπον αλλαξαμε μπουζι κ μπουζοκαλωδια, το προβλημα με τον κυλινδρο λυθηκε αλλα μετα απο 3 μερες ξανα τα ιδια. Ρωτησα κ το μηχανικο για το αλλο προβλημα που εχει κ μου ειπε οτι ειναι απο τα μπεκ. Τωρα θα το παω παλι στο συνεργειο για γενικη, για να ξεμπερδευω! | |
|
| |
| Προβλημα στο choke του αερα | |
|